Чоловіча туалетна вода — чарівний парфум у повсякденному арсеналі сучасного чоловіка.

Якісні чоловічі парфуми — необхідний атрибут сучасної молодого чоловіка, який не допускає ніяких помилок і неточностей у формуванні свого іміджу. Не варто забувати, що справжній джентльмен не повинен випустити з уваги нічого, що здатне доповнити образ або, навпаки, зруйнувати його: парфум — це один з «китів», на яких стоїть імідж власника. Як і зовнішні атрибути стилю, такі, як одяг, годинник, гаджети, правильно підібраний аромат здатний стати візитною карткою власника, розповісти оточуючим про його статус, переваги, темперамент. У цьому, мабуть, і полягає головна функція чоловічої парфумерії — якщо для прекрасної половини парфум — це спосіб відобразити внутрішній стан і емоції, то чоловічі аромати — це скоріше стильний аксесуар.

Сьогодні ринок чоловічої парфумерії повністю руйнує уявлення про аромати «для нього», сформовані на пострадянському просторі. Сьогодні наш вибір не обмежується «потрійним» і «огірковим» — Ви можете вибрати один з декількох типів парфумерії, в залежності від Ваших побажань. Основна відмінність між цими типами полягає в їх стійкості, насиченості і ціні. Хочете потужний і стійкий аромат — парфумована вода — Ваш вибір. Але більшість чоловіків віддають перевагу більш «нейтральним» парфумам, які представлені туалетною водою і одеколоном. Якщо концентрація «кельнської води» здасться Вам недостатньою, то туалетна вода точно порадує Ваше нюх!

Історія туалетної води повністю відповідає концепції цього виду парфумерії — автором терміну eau de toilette є не хто інший, як французький полководець Бонапарт Наполеон. Його вже точно не звинуватиш в нестачі мужності. А своєрідними «предками» туалетної води користувалися імператори і їх наближені в стародавній Азії. Статусно, чи не так? Сьогодні купити туалетну воду може кожен чоловік — у Вас є можливість вибрати аромат, який ідеально підійде до будь-якої ситуації: строгі деревні нюанси стануть відмінним доповненням до ділового костюма, а фруктові і чайні ноти зроблять Вас королем будь-якої вечірки!

Статус підкреслять і бренди — аромати від таких культових модних будинків, як Hugo Boss, Hermes, Givenchy, Versace, Armani, Dior і Chanel стануть ідеальним свідченням наявності у чоловіка смаку й уміння цінувати справжні парфумерні шедеври.

Огляд підготовлений за матеріалами інтернет-магазину елітної парфумерії Онлі-ю (only-u.com.ua)